Faceți căutări pe acest blog

marți, 30 aprilie 2013

Review Ulei de cocos de la Nutiva

Azi vă povestesc despre uleiul de cocos de la Nutiva luat de pe Iherb.



Pe eticheta lui găsim următoarele: ulei extra virgin de cocos, organic, nerafinat, presat la rece.
Poate fi folosit pentru întreg corpul, dar şi pentru gătit.
Păstrat la rece are textura unui unt, dar la cald se topeşte şi are textura unui ulei :P
Ţinând cont la cât de cald este acum, dacă vreau să-l folosesc în stare solidă trebuie să-l ţin la frigider, pentru că la temperatura camerei e lichid. Oricum în contact cu pielea el tot se topeşte, dar consider că elimin risipa dacă e solid şi în acelaşi timp îl aplic mai uşor, adică încercaţi să luaţi ceva lichid cu degetele :)))

Am observat că fetele din blogosferă îl folosesc ca şi tratament pentru păr.
Mi-am făcut şi eu mască   (mai bine zis mi l-am pus aşa simplu în cap pentru că nu am mai adăugat nimic altceva :P ) la rădăcină, deşi ştiu că se zice că nu e bine să iţi pui uleiuri sau alte măşti la rădăcină, dar eu consider că aceasta trebuie hrănită şi tratată, că doar de acolo creşte părul  :D .L-am folosit pe păr, doar de vreo două ori ( pentru că recunosc, mi-e silă ) şi în primul şi în primul rând am observat că îmi făcea părul să pară mai bogat şi să aibă volum. Alte efecte nu am observat pentru că, după cum v-am spus l-am folosit doar de două ori şi consider că după mai multe utilizări, repetate, se pot vedea rezultatele.

Aşa că cel mai des l-am folosit pe faţă, mai ales că sezonul rece doar ce a trecut mi-l aplicam seara după demachiere ( nu în fiecare seară, doar când simţeam nevoia ). Şi tot pentru ten îl mai aplicam atunci când aveam anumite perioade când faţa mea era iritată, apăreau coşuri sau arăta îngrozitor. Şi minune, a doua zi, tenul era uniform, dispărea orice roşeaţă, coşurile nu mai erau aşa vizibile, pot să zic că le hidratează (nu ştiu dacă e corect cum zic :P ) dar le şi usca în acelaşi timp, dar nu-ţi rămânea pielea uscată.

L-am folosit şi pe corp şi în timp ce scriu această postare realizez că l-am folosit de mai multe ori  decât orice loţiune de corp aş avea. Da, mi s-a aprins beculeţul şi nu cred că mai dau banii de acum încolo pe creme de corp. Şi tot acum realizez că mai repede suport uleiul pe corp, decât cremele, pentru că acesta întră în piele şi nu lasă stratul acela gras la suprafaţă. Da, în cazul astă sunt ciudată dacă pot zice aşa :)) nu suport să mă şterg după ce ies din baie, doar "mă bag" în prosop, aşa cum nu suport să mă îmbrac imediat ce am făcut baie sau m-am dat cu cremă. Revenind la uleiul de cocos, mai bine mă simt dacă fac un duş şi îl aplic pe corp . Şi bineînţeles că rezultatele întrec orice cremă şi nu mai conţine nici  toate prostiile prezente în alte produse.

În concluzie , îmi place. După cum v-am zis îl folosesc mai mult pe faţă şi pe corp. Pe faţă face minuni, cel puţin în cazul meu ( mai ales în acele perioade naşpa ale fetelor) şi pe corp hidratează şi lasă pielea catifelată. Şi foarte important nu rămâne la suprafaţa pielii, acum să nu vă imaginaţi că în 5 minute a intrat repede în piele. dar eu îl iubesc pentru că mi-e aşa ciudă când mă mai dau şi eu cu o cremă :D şi nu văd nici un efect, aşa mai bine mă dau frumos seara cu ulei şi gata, dimineaţa pielea mea e adorabilă :) 

Aş mai fi avut nişte poze cu textura uleiului, dar de câteva ore mă chinui să le încarc şi nu vor nici în ruptul capului. Cred că s-au speriat de vecinii mei gălăgioşi, care odată cu venirea căldurii, au dat startul la chefuri. E aproape 2 şi ei petrec şi eu nu dorm. :))) De obicei nu mă deranjează chiar aşa tare acest lucru, dar în momentul de faţă bat din picioare şi cântă de zor în cor. Aşa că o să fac şi eu noapte albă şi o să mă uit la seriale, doar ce am început The Mentalist
O să mai încerc mâine să le fac din nou pentru că nu mai am energia necesară acum. :D 


Am uitat să vă spun, costă aproape 11 $ are 445 ml şi îl găsiţi aici. Şi încă ceva, are un miros uşor de cocos, nu e deranjant.



 Folosind codul QUH909, dacă sunteţi la prima voastră comandă aveţi o reducere de 5 $   sau de 10 $ dacă aţi comandat produse de peste 40 $. De asemenea dacă daţi click pe linkurile din acest articol, acestea conţin codul meu de afiliat şi reducerea se va aplica, codul apărând în câmpul pentru cupoane de reducere.

The Versatile Blogger Award





Reguli:

1.Mulţumeşte persoanei care te-a nominalizat.
2.Include linkul către blogul respectiv.
3.Selectează 15 bloggeriţe pe care le-ai descoperit recent sau pe care le urmăreşti constant.
4.Lasă un link la ultima lor postare pentru a le anunţa.
5.Spunei persoanei care te-a nominalizat 7 lucruri despre tine.


Mulţumesc fetelor care m-au nominalizat şi anume:

http://yarina26yarina.blogspot.ro

http://iamcarmenflower.blogspot.ro

http://aliceinbeautyworld.blogspot.ro

misshappyandhernails.blogspot.ro


Uite că am mai gasit şi alte bloggeriţe care nu au făcut tagul:

1.   http://vovolyna.blogspot.ro
2.   http://pinkyheels.blogspot.ro
3.   http://daliacighir.blogspot.ro
4.   http://cosmi-politan.blogspot.ro
5.   http://bydee-make-up.blogspot.ro
6.   http://beautyspellblog.blogspot.ro
7.   http://beauty-tested.blogspot.ro
8.   http://beautymakeupwithme.blogspot.ro
9.   http://alice-machiaj.blogspot.ro
10. http://bazardeimpresii.blogspot.ro
11. http://andreea9123.blogspot.ro
12. http://andra-nikoz.blogspot.ro
13. http://www.andazelenca.com
14. http://ana-s-beautyblog.blogspot.ro
15. http://allesandra24.blogspot.ro



Şi cele 7 lucruri despre mine:

1. În momentul de faţă urăsc ţânţarii.Mult. :)
2. Nu prea port tocuri, sunt foarte comoda şi îmi place să fiu cu picioarele pe pământ :))))
3. M-am hotărât să economisesc pentru a-mi lua un smartphone pentru că telu meu s-a stricat şi tânjesc după unul nou. :P
4. Odată cu venirea căldurii aş sta numai pe afară şi din cauza asta mi-e dor de casă pentru că la Buzău stau la curte şi aici la bloc. 
5. Nu îmi găsesc ochelari de soare cu care să îmi stea bine. :(
6. Deşi ador toate nuanţele de oje îmi fac unghiile doar cu lac roşu.
7. Iubesc filmele şi serialele. Pot să mă uit zile întregi şi nu mă satur.

Cam asta a fost. 
O zi frumoasă tuturor.



                                                                                                      Pupuci



miercuri, 24 aprilie 2013

Review Cremă cu ulei de cătină de la Plant Activ .


    Vreau să vă spun și vouă despre minunăția asta de cremă. Am aflat de ea de la prietenul  meu :P Da, da ați citit bine :)) și o folesesc de vreo 3 ani, nu tot timpul pentru că după cum veți citi mai jos eu nu mă dau constant cu cremă (nu mă întrebați de ce, așa simt eu :P ) 

Asta am găsit pe net despre ea pentru că nu mai am cutia:

Plant Activ (tub) Crema Hidratanta cu Ulei de Catina 65 gr
Este special conceputa pentru a mentine constant continutul de apa al pielii, conferindu-i astfel suplete si elasticitate. Continutul bogat in vitamine al uleiului de catina: provitamina A (beta carotenul), vitamina E (tocoferolul) si vitamina F (vitamina pielii), asigura mentinerea echilibrului hidro-lipoproteic al pielii.
Crema se aplica zilnic, pe fata, pe gat si pe decolteu, de preferinta dimineata, dupa demachierea cu Laptele demachiant Plant Activ. Fiind o crema usoara care se absoarbe rapid si complet, constitue o excelenta baza de machiaj pentru toate tipurile de ten.

       O puteți folosi și dimineața și seara. Eu în momentul de față o folosesc doar dimineașa ca bază de machiaj, dar nu știu cum s-ar comporta pe tenurile foarte grase ca bază de machiaj pentru că are o consistență puțin grasă. Am folosit-o și seara dar în momentul de față simt nevoia să nu-mi dau cu nici o cremă seara, nu știu de ce dar eu una dacă  așa simt  și nu suport în seara respectivă să am cremă pe față sau nu vreau să mă dau cu cremă, nu mă dau și gata, mă demachiez și atât. Poate o să ziceți că ar trebui să am o rutină a tenului, dar mie așa mi-e bine și parcă mai rău mi-aș face dacă aș face altfel.

    Crema se găsește în două variante: hdratantă și nutritivă.

     Mie îmi place mai mult cea hidratantă așa că pe aceasta v-o recomand.
     În primul rând hidratează foarte bine pielea și îi lasă un aspect plăcut
    Folosită în fiecare zi și un timp mai îndelungat tratează acneea și petele de la acesta și am mai observat că uniformizează și pielea odată ce trec acele pete.
     Deci, hidratează, îndepărtează acneea și te scapă de petele provocate de aceasta.

     Acum să vă spun părerea preitenului meu, că doar el mi-a recomandat-o. Pe langă faptul că și lui îi place că hidratează, el mi-a mai zis , că în cazul lui, i-a scos coșurile acelea ce sunt în piele și punctele negre, dar a specificat să fie folosită un timp mai îndelungat de 1 lună, două. 
      A mai folosit-o și o prietenă care are acneea puțin mai pronunțată în zona obrajilor (eu aveam doar câte un coș ici-colo și niște urme lăsate de acestea pe bărbie)i și mi-a zis că a început să-i treacă, pe un obraz , pentru că pe celălalt a mai "umblat" ea pe acolo și în felul acesta nu s-a vindecat.
      Deci, deja sunt trei persoane mulțumite, așa că eu v-o recomand din toată inima, merită să o încercați. Și chiar dacă nu aveți acnee e bună pentru hidratare și pentru cum îți lasă pielea.
     O găsiți la plafar și e în jur de 6-7 lei.
     După cum v-am zis mai sus nu mai am cutia și nu știu  ingredientele. Știu că unele din voi țineți foarte mult la acest lucru. Eu zic că aceste creme sunt mult mai bune decât cele de la diferite firme 

     În concluzie, este primul meu review și simt că nu e prea bine structurat ca să zic așa.
     Încercați această cremă pentru că merită și aștept să-mi spuneți cum a funcționat și în cazul vostru.
       

                                                                                                                                        Pupuci


    vineri, 19 aprilie 2013

    Să vină weekend-ul (1)

     



     
                                                                        sursa








                                                                      sursa




                                                                                      <3 <3 <3


    Weekend placut tuturor !!!!

                                                                                     Pupuci
                                                               

    joi, 18 aprilie 2013

    Vai, dar ce-avem noi aicea . . .

      Astăzi am ridicat coletul de la ZorileStore pentru că ieri când m-a sunat domnul de la Cargus eram la muncă și mi-a zis că nu poate să vină să-l lase acolo. Hmm, hai că așa o fi.
      Așa că astăzi în pauza de masă m-am dus repede și l-am ridicat, noroc că era sediul aproape.
      Inițial îmi alesesem această pereche de adidași,  dar nu au mai fost în stoc așa că a trebuit să aleg altceva.

    Și am ales :P



         Am ales aceste săndăluțe gri-negre, simple. Sunt foarte ușoare, fabricate din PVC.




    Îmi plac detaliile ce imită metalul.



      Și ce e mai nașpa e că eu am piciorul mai lat și parcă nu vin așa bine, așa că rămâne de văzut ce fac cu ele.  Și uite de ce nu cumpăr eu haine sau încălțăminte de pe net.
      Sunt ele drăguțe dar eu una  n-aș da 120 de lei pe ele. Mi se pare prețul destul de mare în comparație cu produsul. Acum asta e părerea mea, fiecare cu bugetul său, fiecare cu gusturile sale :)
      Probabil și pentru că le văd așa ușoare nu-mi inspiră încredere, din cauza materialului.

     Nici nu știu ce să zic și mă bucur și nu. Poate dacă primeam ce îmi alesesem inițial eram mai încântată, dar știți cum se zice, nemulțumitului i se ia darul. 

                                                                                                               Pupuci

    duminică, 14 aprilie 2013

    Favoritele lunii Martie

       Da, da, aţi citit bine, favoritele lunii martie. E cam târziu, ştiu dar săptămâna asta m-am angajat şi trebuie să fac un training care e destul de obositor şi îmi mănâncă tot timpul, dar îmi place aşa că nu mă plâng.
       Iniţial nu mai vroiam să fac această postare ţinând cont că suntem la jumătatea lunii aprilie, dar am zis că mai bine mai târziu decât niciodată.

       Ca fond de ten am folosit două:




       Celui de la Avon nu am ce-i reproşa, cel de la MUA ar fi bun, dar are un minus, nu e deloc matifiant, ci luceşte.







    Pentru restul feţei am folosit:
     Rimelul de la Very Me de la Oriflame care la preţul de 10 lei ( la reducere ) e excelent. Chiar vi-l recomand.
    Rujul Oriflame Beauty Wonder Colour, nuanţa 22536 Coral Wave. Îl ador, după cum se vede e pe terminate şi îmi place că nu e un roşu aprins, ci e un roşu coral şi e mai uşor de purtat.
    Tot pentru buze, am mai folosit luciul de la Very Me Pink me perfect, care este aproape incolor când îl aplici pe buze şi pe urmă se transformă într-un roz foarte frumos.
    Tuşul de la MUA este waterproof şi îşi face bine treaba şi rezistă. Şi mai are şi o pensulă bună.



    Pentru unghiuţe am folosit oja de la Oriflame, Coral Red, care la fel ca şi rujul îmi place că nu e un roşu închis. De fapt, din toate ojele pe care le am numai pe asta o folosesc, aşa de mult îmi place. :P 
    Şi acest lac cu sclipici care e superb.



    Crema Pure Calmille de la Yves Rocher e preferata mea şi îmi place cum s-a schimbat tenul meu de când o folosesc.




    Tratamentul de la Chi l-am cumpărat de Black Friday şi îl am şi acum, şamponul din aceeaşi gamă l-am terminat. Era bun şi curăţa foarte bine dar consider că îi pot găsi un înlocuitor mai ieftin, care să cureţe părul, pentru că tot ce îmi trebuie e un tratament bun şi îl am pe cel de la Chi. :P E foarte bun, nu mi se mai încurcă părul, îl lasă mătăsos.
    Nu îmi place să folosesc zece mii de chestii pentru spălarea feţei, aşa că în luna martie mi-am curăţat tenul cu Gelul pentru spălarea tenului din gama Pure Skin. Curăţă bine, conţine acid salicilic.
    Ca şi geluri de duş, am folosit mult lăudatul gel de duş cu cafea de la Yves Rocher, care îşi merită laudele. Îmi place că lasă pielea catifelată.
    Şi gelul de duş de la Oriflame, care curăţă pielea foarte bine, nu ştiu de ce, dar când mă spăl cu el ,îmi simt pielea foarte curată, poate şi pentru că nu o catifelează ca în cazul celui de la Yves Rocher. La miros îl întrece pe celălalt pentru că rămăne pe piele şi după ce ies din duş. Iubitul meu mă întreabă mereu cu care m-am spălat pentru că miroase în urma mea. :)


    Aceasta e crema mea preferată pentru că miroase a piersici. Nu e chiar cea mai bună cremă de mâini, dar folosită constant, îşi face treaba. Mâinile mele nu mai sunt uscate.


    Şi deodorantul meu favorit, din toate timpurile :)) e tot de la Oriflame, cam toate produsele sunt de la Oriflame :P 
    E împotriva creşterii părului şi chiar aşa e. Am devenit dependentă de el, nu mai pot folosi altul, parcă mă irit de la altul. Asta cred că se datorează şi faptului că nu conţine alcool.




    Moment de bonheur a fost cel mai folosit, l-am luat împreună cu gelul de duş cu cafea, când a fost la ofertă gratuit la orice comandă.



    Şi pentru că în martie a fost frig, acesta a fost eşarfa preferată. E luată de pe Ebay şi a costat în jur de 20 de lei.
    Brăţara e luată tot de acolo şi am dat tot puţin pe ea, vreo 15 lei, iar acei superbi cercei de care nu mă mai despart, luaţi bineînţeles, tot de pe Ebay :P au fost doar 10 lei şi de când i-am luat i-am purtat încontinuu şi nu s-au decolorat deloc, aşa cum păţesc cu bijuteriile luate de prin magazinele de la noi şi pe care mai dăm şi o căruţă de bani.





     Şi acest pulover mi-a plăcut mult, mai ales că am dat pe el doar 26 de lei. :P


     Iar pentru aceste botine, nici nu mai am cuvinte. Le ador. Le-am luat din Cato şi au costat 140  de lei. 

    Cam asta a fost tot, sper că v-a plăcut şi cred că urmează un haul pentru că ieri a fost 25 % reduce în C&A la toate produsele şi am profitat.

    O săptămână cât mai frumoasă vă doresc. 



                                                                                                                   Pupuci






    miercuri, 3 aprilie 2013

    Blog Awards

        Am primit două premii drăguţe de la Violeta şi anume  Best Blog şi Liebster Blog Awards.
        Vreau să-i mulţumesc pentru că aşa e frumos, deşi sper să nu se supere să am întârziat puţin cu postarea.
        Aşa că, mulţumesc Violeta şi vă invit să-i vizitaţi blogul pentru că veţi găsi lucruri interesante, deşi e şi ea la început şi  mai este şi o fată frumoasă. :P 





    Şi cum spun regulile, trebuie să-l dau mai departe. Apropo de reguli, ele sunt acestea:

      1. Să faceţi la rândul vostru o postare pe blog, în care să vorbiţi despre premiile primite şi să specificaţi persoana care v-a nominalizat, cu un link căte blog.
      2. Nominalizează patru bloguri care îţi plac şi au mai puţin de 200 de persoane interesate pentru ca lumea să le cunoască.
      3. Scrieţi proprietarilor blogurilor nominalizate, pentru a-i anunţa că au fost premiaţi şi să poată lua premiul acordat.



    Cele patru bloguri sunt:





     
                                                                                                                 Pupuci

    marți, 2 aprilie 2013

    New in

    Bună fetelor.

    A trecut luna martie şi cum a fost luna noastră, a femeilor vreau să vă arăt  ce am primit cadou de ziua mea şi ce mi-am mai cumpărat în ultimul timp.

    Încep cu cadourile primite de ziua mea:




    Am primit o petrecere surpriză :) 

    La pachet cu: bluza cu paiete, balerinii, o eşarfă, o pereche de cercei şi o geantă.

    Geanta arată cam aşa şi îmi place foarte mult.



    Balerinii au o poveste haioasă în spate, pentru că una din fete m-a sunat să mă întrebe ce număr port şi dacă am să-i dau şi ei ceva de încălţat pentru că seara se va duce la o petrecere, la petrecerea mea de fapt :)))  asta pentru că nu ştiau ce număr port. :P




      Celelalte sunt în poza de grup. :)

      Zilele tecute mi-am luat blugii aceştia din C&A cu 70 de ron. Îmi plac că nu au fermoar şi sunt simpli.



     Şi din campania 4 de la Oriflame mi-am luat următoarele:


    Lacul de unghii a fost 10 lei:


        Rujul  Very Me Lipmania, nuanţa Vibrant Peach 11 lei şi îmi place  pentru că este uşor de purtat :P


       Această pilă mi se pare foarte bună, deşi la început nu o suport pentru că este prea dură, dar cu timpul este excelentă, are patru feţe, mie una îmi place, dar acum depinde de fiecare dacă o suportă. Am pilit şi unghii false cu ea şi acolo merge de minune. :P   A fost 8 lei.



        Acest ruj creion miroase bestial, îţi vine să-l mănânci, are o culoare frumoasă. Rămâne să-l mai probez pentru că am impresia că se întinde. Nuanţa Electric Red ( 17 lei )


        Acest Perceive l-am primit pentru că am participat la Campania "Din Dragoste pentru Femei" de la Avon. 
        Foarte frumos evenimentul, iar Andreea Marin este foarte frumoasă.



        Din catalog mi-am luat această loţiune de corp pentru fermitate şi să văd dacă face ceva. :D A costat 13 lei. 



       Cam asta a fost tot, vouă vă plac?

       Aştept părerile voastre, dacă v-au plăcut sau nu, sau dacă aveţi altceva să-mi spuneţi.