Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 mai 2014

Un ten fericit !

Cei de la Complex Apicol Veceslav Harnaj lansează o nouă gamă de produse pentru îngrijirea tenului şi anume gama Apidermin Lejer cu produse destinate tenului normal şi mixt.
Eu mă bucur că s-au lansat şi produse pentru aceste tipuri de ten şi aştept cu nerăbdare să încerc cremele, pentru că am crescut cu Apidermin, mama îl folosea, era singura cremă pe care o avea şi mi-a rămas în minte
şi sper să  fie bune şi pentru mine, pe chipul mamei se vede efectul folosirii lui.




Şi pentru că îmi plac provocările, o să  o accept şi pe cea venită din partea celor de la  Complex Apicol şi anume de a spune ce înseamnă pentru mine un ten fericit.

În primul rând, fericirea se vede pe chipul nostru, deci zâmbiţi şi fiţi fericiţi, bucuraţi-vă de orice moment şi faceţi ceea ce vă place, iubiţi, aveţi alături de voi persoane optimiste şi care sunt pe placul sufletului voi. Sigur se va vedea pe chipul vostru această fericire.

Şi în al doilea rând, tenul meu este fericit la propriu atunci când este lipsit de machiaj, când este curat, hidratat şi nu "plânge"  fiindcă este nehrănit sau are mici monstruleţi pe el. Atunci e fericit, e liniştit, nu e încărcat, nu e agresat de prea multe produse şi se vede pentru că are şi el strălucirea lui.

Şi poate că şi de asta are nevoie pielea noastră, de o îngrijire simplă, fără zeci de produse de aplicat, o rutină formată din produse formulate din ingrediente cât mai naturale, ce vin în ajutor şi nu înrăutăţesc situaţia.

Voi ce credeţi, e aşa şi la voi, sau tenul vostru cunoaşte alt tip de  fericire?

O seară plăcută.

Ne vedem mâine cu o surpriză.



joi, 22 mai 2014

La mulţi ani, Danone !!!


Cei de la blogalinitiative.ro ne oferă din nou prilejul de a participa la o campanie, de data aceasta în parteneriat cu Danone.

Cine nu ştie  iaurturile Danone, atât pentru cei mari, cât şi pentru cei mici :)
Pot să spun că este iaurtul copilăriei pentru mine, de la cel  clasic,  la cel cu fructe, Casa Bună  sau Danonino ( mă înnebunea nepoţelul meu când era mic, Danonino, Danonino ).
Şi cum Danone e o marcă cunoscută la noi şi aleasă de către consumatori, lucru ce reiese şi din cei 15 ani pe care îi au de când au intrat pe piaţa românească, au ales să îşi relanseze site-ul şi cu ajutorul nostru, al blogărilor, să dăm de ştire în lume şi să le dăm o mână de ajutor, spunându-ne părerea despre noua platformă.
În schimb , ne răsplătesc cu o geantă frigorifică ( numai bună pentru căldurile ce vin ) , plină cu iaurt. Aşa că dacă aveţi blog şi doriţi, mai puteţi participa până la noapte.

Cât despre noul site, nu ştiu cum arăta cel vechi, dar observ că acesta este structurat, fiind împărţit pe diverse categorii. Găsiţi informaţii despre produsele Danone, despre sortimente şi cea ce conţine ( pentru cei mai obsedaţi, no offence :)) ), cât şi despre modul în care se produce iaurtul şi produsele alese.
Mă bucur că cei de la Danone fac diferite campanii şi sunt interesaţi de responsabilitatea socială şi aşteptăm să se implice în cât mai multe misiuni ( secţiunea Danone se implică ).
Într-o altă rubrică găseşti şi informaţii despre beneficiile iaurtului şi alte lucruri despre sănătate. 
Au chiar şi o rubrică despre carieră, poate cineva e pasionat de lumea lactatelor sau este în impas şi caută un loc de muncă, poate aplica pe site.
Şi ar mai fi şi rubrica despre istoria Danone. Ce să mai zic, dacă aveţi de făcut vreun proiect la facultate / liceu găsiţi aici toate informaţiile  :D

   În concluzie este un site bine structurat, colorat :P iar ca şi sfat ar fi bine dacă secţiunea unde poţi pune întrebări, sau dacă ai alte nelămuriri să fie undeva mai vizibilă, dacă se poate chiar sus, în bara cu principalele categorii.

duminică, 18 mai 2014

The ONE by Oriflame ( 2 )

Hello girls,

După cum ştiţi în urmă cu puţin timp, s-a desfăşurat o campanie de testare a produselor Oriflame din noua gamă The One.

Şi până în seara asta avem deadline să ne spunem părerea despre ele. Deşi am fost ocupată cu licenţa, cu sesiunea şi alte astfel de lucruri din viaţa unei studente, vreau să mă ţin de promisiune.

Am fost foarte entuziasmată de această campanie şi m-am bucurat enorm, e chiar plăcut să faci ce îţi doreşti şi să ai şi avantaje pe urmă.

Coletul conţinea un fond de ten Illuskin din gama Frumuseţe de Zi cu Zi, pudra şi corectorul din aceeaşi gamă.
Iar din cea Mega Impact am primit rimelul Volume Blast, trei farduri de ochi cremă şi două luciuri de buze.
Şi nu în ultimul rând, două oje în nuanţele Cappucino şi Orchid din gama Ultra Rezistenţă.





Iar în ordinea numerelor de pe tricou, pe primul loc este fondul de ten. Cel mai mult îmi place că după câteva ore de purtare, nu se strânge pe faţă şi nu rămân cu dungi pe faţă. În al doilea rând, prin formula lui cremoasă, nu lasă porţiuni uscate în jurul nasului ( păţeam acest lucru cu Revlon Colorstay ) şi îmi place că are un aspect luminos. Este în nuanţa Natural Beige şi mi se potriveşte, oricum vine şi vara. :)

Fără fond de ten:




Cu fond de ten:  ( scuze pemtru  că mi se reflectă aparatul în ochi )






Preferatul numărul doi este rimelul, care alungeşte genele şi nu le încarcă.






Despre celelalte o să vă spus câteva vorbe. Eu nu folosesc pudră, consider că nu am nevoie şi nu vreau să îmi încarc tenul, dar am aplicat-o peste şi nu arată chiar aşa de încărcat cum am observat la alte pudre. O mai folosesc aşa simplă, fără fond de ten şi e bună, numai că, deşi e în nuanţa medium, parcă mă face albă la faţă.

Nici corector nu folosesc, dar îmi place consistenţa lui şi acoperă. M-am fript pe mână, atingându-mă de cuptor şi am încercat corectorul pe acea zonă şi a acoperit porţiunea respectivă.

Luciurile de buze le folosesc peste ruj, că altfel aş arăta ca o fantomă :))
Nu mă aleargă deloc ( vorba prietenului meu ) culorile deschise pe buze, dar au o strălucire aşa de frumoasă, mai ales la soare, se vede extrem de frumos.

Şi da, cred că o să râdeţi de mine, dar astea sunt primele mele farduri cremă, pentru că nici de astea nu folosesc. :P ( la mine machiajul ochilor se rezumă la tuş şi rimel ) , dar am încercat eu să mozolesc acolo ceva . Cea deschisă, Beige Pearl e un crem frumos, am mai primit nuanţele Golden Brown şi Olive Green, frumoase şi acestea. Cam atât pot să vă spun, neavând experienţă cu astfel de produse , nu vreau să spun prostii.

Lacurile de unghii m-au dezamăgit pentru că au o textură groasă şi nu am mai păţit să am o ojă nouă şi să se aplice greu. Le pot subţia , dar nu accept asta de la un produs nou-nouţ. În rest, nuanţele sunt frumoase, mai ales Cappucino.


În concluzie, sunt produse bune, la preţuri accesibile şi merită încercate, cel puţin fondul de ten şi rimelul. Am mai avut fonduri de ten de la Oriflame, şi unele îmi lăsau numai "brazde" pe faţă, dar nu păţesc la fel şi cu acesta. Eu aştept să-mi comand rujurile şi să apară şi celelalte produse.

Sper să pot reveni cu mai multe detalii, acum însă vă las pentru că am avut o zi plină, am participat la maraton şi sunt foarte mândră şi a fost o experienţă frumoasă ( nici să nu vă imaginaţi că am parcurs distanţe din acelea mari, că nu mă duce pe mine :D dar a fost frumos oricum ).  

O săptămână frumoasă !!!