Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 26 aprilie 2014

The ONE by Oriflame



Bine v-am găsit. Sper că aţi avut parte de momente frumoase în această mini vacanţă. Eu am fost acasă, acasă, cum îmi place să zic şi m-am bucurat enorm de acest lucru.
Am avut noroc că totuşi primăvara s-a arătat câteva zile şi să sperăm că nu se mai lasă mult aşteptată deoarece şi cei de la Oriflame ne-au pregătit o primăvară frumoasă, prin lansarea  noului brand The One




Eu m-am bucurat de această lansare, pentru că folosesc produse Oriflame de mult timp şi am multe aşteptări de la cele trei noi game.






Pe care vreau să le încerc? Greu de răspuns. Pe toate, bineînţeles.

Dar să o luăm cu începutul, ca atunci când ne facem frumoase.
Vreau sa încerc fondurile de ten, atât cel din gama Ultra Rezistenţă, pentru atunci când ai nevoie să arăţi bine toată ziua şi fiindcă vine vara, eu cred că şi cel din gama Frumuseţe de zi cu zi este binevenit pentru acele zile în care vrem un machiaj mai lejer.

Pentru că ador genele mari şi negre sigur o să aleg rimelul din gama Mega Impact şi pentru mai multă intensitate adaug şi tuşul din  gama Ultra Rezistenţă.



Şi să nu uităm de buze, deoarece ador rujurile, dar nu uit nici de strălucirea luciului de buze. Mai ales în momentele în care suntem pe fugă, un strat de rimel aplicat şi un ruj ne scoate din încurcătură şi ne face viaţa mai frumoasă şi mai colorată. În broşură deja s-au lansat luciurile de buze, dar aştept în special lansarea rujurilor din gama Frumuseţe de zi cu zi şi Ultra Rezistenţă.






Iar ultimele,  şi nu cele din urmă sunt lacurile de unghii, într-o paletă foarte variată de culori, ce vor merge de minune la vara ce va veni şi ne va înveseli unghiile.


Mă bucur de faptul că Oriflame lansează branduri noi şi se reinventeză mereu, reuşind astfel să ne atragă. La fel cum am spus şi mai sus, am multe aşteptări de la produsele The ONE şi este şi de apreciat faptul că au preţuri mici şi astfel putem avea cu toţii acces la produse de calitate la preţuri accesibile.

Şi cum aproape toate blogăriţele au dat de sfoară în ţară că se lansează noua gamă, le invit şi pe cele care nu au aflat încă, să facă parte din The ONE Collective.

Un weekend plăcut tuturor şi nu uitaţi:    You are The ONE.


P.S. Gama Frumuseţe de zi cu zi este cea cu ambalajele mov şi cea Ultra Rezistenţă este cu maro. Precizez acest lucru pentru că am observat că sunt unele imagini, unde sunt trecute invers, nu de alta,  dar să nu ducem oamenii în eroare :P



6 comentarii:

  1. Adina, pe cuvant de onoare, coincid dorintele noastre in privinta produselor The ONE! :)
    Sa fie cu bucurii testarea, cu confirmari!

    Pupici!
    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Thanks :) These products are good, so makeup is as beautiful.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Sunt disponibile acum, in campania 7 asa ca o sa imi iau si eu unul, sa vad cum e.

      Ștergere