Faceți căutări pe acest blog

duminică, 18 mai 2014

The ONE by Oriflame ( 2 )

Hello girls,

După cum ştiţi în urmă cu puţin timp, s-a desfăşurat o campanie de testare a produselor Oriflame din noua gamă The One.

Şi până în seara asta avem deadline să ne spunem părerea despre ele. Deşi am fost ocupată cu licenţa, cu sesiunea şi alte astfel de lucruri din viaţa unei studente, vreau să mă ţin de promisiune.

Am fost foarte entuziasmată de această campanie şi m-am bucurat enorm, e chiar plăcut să faci ce îţi doreşti şi să ai şi avantaje pe urmă.

Coletul conţinea un fond de ten Illuskin din gama Frumuseţe de Zi cu Zi, pudra şi corectorul din aceeaşi gamă.
Iar din cea Mega Impact am primit rimelul Volume Blast, trei farduri de ochi cremă şi două luciuri de buze.
Şi nu în ultimul rând, două oje în nuanţele Cappucino şi Orchid din gama Ultra Rezistenţă.





Iar în ordinea numerelor de pe tricou, pe primul loc este fondul de ten. Cel mai mult îmi place că după câteva ore de purtare, nu se strânge pe faţă şi nu rămân cu dungi pe faţă. În al doilea rând, prin formula lui cremoasă, nu lasă porţiuni uscate în jurul nasului ( păţeam acest lucru cu Revlon Colorstay ) şi îmi place că are un aspect luminos. Este în nuanţa Natural Beige şi mi se potriveşte, oricum vine şi vara. :)

Fără fond de ten:




Cu fond de ten:  ( scuze pemtru  că mi se reflectă aparatul în ochi )






Preferatul numărul doi este rimelul, care alungeşte genele şi nu le încarcă.






Despre celelalte o să vă spus câteva vorbe. Eu nu folosesc pudră, consider că nu am nevoie şi nu vreau să îmi încarc tenul, dar am aplicat-o peste şi nu arată chiar aşa de încărcat cum am observat la alte pudre. O mai folosesc aşa simplă, fără fond de ten şi e bună, numai că, deşi e în nuanţa medium, parcă mă face albă la faţă.

Nici corector nu folosesc, dar îmi place consistenţa lui şi acoperă. M-am fript pe mână, atingându-mă de cuptor şi am încercat corectorul pe acea zonă şi a acoperit porţiunea respectivă.

Luciurile de buze le folosesc peste ruj, că altfel aş arăta ca o fantomă :))
Nu mă aleargă deloc ( vorba prietenului meu ) culorile deschise pe buze, dar au o strălucire aşa de frumoasă, mai ales la soare, se vede extrem de frumos.

Şi da, cred că o să râdeţi de mine, dar astea sunt primele mele farduri cremă, pentru că nici de astea nu folosesc. :P ( la mine machiajul ochilor se rezumă la tuş şi rimel ) , dar am încercat eu să mozolesc acolo ceva . Cea deschisă, Beige Pearl e un crem frumos, am mai primit nuanţele Golden Brown şi Olive Green, frumoase şi acestea. Cam atât pot să vă spun, neavând experienţă cu astfel de produse , nu vreau să spun prostii.

Lacurile de unghii m-au dezamăgit pentru că au o textură groasă şi nu am mai păţit să am o ojă nouă şi să se aplice greu. Le pot subţia , dar nu accept asta de la un produs nou-nouţ. În rest, nuanţele sunt frumoase, mai ales Cappucino.


În concluzie, sunt produse bune, la preţuri accesibile şi merită încercate, cel puţin fondul de ten şi rimelul. Am mai avut fonduri de ten de la Oriflame, şi unele îmi lăsau numai "brazde" pe faţă, dar nu păţesc la fel şi cu acesta. Eu aştept să-mi comand rujurile şi să apară şi celelalte produse.

Sper să pot reveni cu mai multe detalii, acum însă vă las pentru că am avut o zi plină, am participat la maraton şi sunt foarte mândră şi a fost o experienţă frumoasă ( nici să nu vă imaginaţi că am parcurs distanţe din acelea mari, că nu mă duce pe mine :D dar a fost frumos oricum ).  

O săptămână frumoasă !!!






4 comentarii:

  1. Produse foarte bune sunt si cele de la Bioderma si Weleda. Eu le cumpar de la o farmacie online Remedii Online si sunt foarte multumita de ele http://www.remedii-online.ro/search?type=product&q=Bioderma http://www.remedii-online.ro/search?type=product&q=Weleda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca mereu sunt binevenite produse noi, de incercat. :)

      Ștergere
  2. Atat fondul de ten cat si rimelul arata super!
    www.makemeup28.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai mult imi place rimelul. Nu prea am mai folosit fond de ten in ultima perioada pentru ca nu-l mai suport pe fata, indiferent de la ce firma e.

      Ștergere