Faceți căutări pe acest blog

joi, 29 mai 2014

Un ten fericit !

Cei de la Complex Apicol Veceslav Harnaj lansează o nouă gamă de produse pentru îngrijirea tenului şi anume gama Apidermin Lejer cu produse destinate tenului normal şi mixt.
Eu mă bucur că s-au lansat şi produse pentru aceste tipuri de ten şi aştept cu nerăbdare să încerc cremele, pentru că am crescut cu Apidermin, mama îl folosea, era singura cremă pe care o avea şi mi-a rămas în minte
şi sper să  fie bune şi pentru mine, pe chipul mamei se vede efectul folosirii lui.




Şi pentru că îmi plac provocările, o să  o accept şi pe cea venită din partea celor de la  Complex Apicol şi anume de a spune ce înseamnă pentru mine un ten fericit.

În primul rând, fericirea se vede pe chipul nostru, deci zâmbiţi şi fiţi fericiţi, bucuraţi-vă de orice moment şi faceţi ceea ce vă place, iubiţi, aveţi alături de voi persoane optimiste şi care sunt pe placul sufletului voi. Sigur se va vedea pe chipul vostru această fericire.

Şi în al doilea rând, tenul meu este fericit la propriu atunci când este lipsit de machiaj, când este curat, hidratat şi nu "plânge"  fiindcă este nehrănit sau are mici monstruleţi pe el. Atunci e fericit, e liniştit, nu e încărcat, nu e agresat de prea multe produse şi se vede pentru că are şi el strălucirea lui.

Şi poate că şi de asta are nevoie pielea noastră, de o îngrijire simplă, fără zeci de produse de aplicat, o rutină formată din produse formulate din ingrediente cât mai naturale, ce vin în ajutor şi nu înrăutăţesc situaţia.

Voi ce credeţi, e aşa şi la voi, sau tenul vostru cunoaşte alt tip de  fericire?

O seară plăcută.

Ne vedem mâine cu o surpriză.



2 comentarii:

  1. sper sa fiu si eu alesa pentru campania de testare, ma tenteaza produsele Apidermin Lejer!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca le-ai trimis mail, probabil ca vor raspunde, asa ca verificati mailul si nu uita ca azi e ultima zi, poti sa-ti pregatesti si articolul. :P

      Ștergere