Faceți căutări pe acest blog

marți, 18 noiembrie 2014

Q&A

Am două zile de concediu şi aşa am reuşit să trimit şi premiile şi să răspund la întrebările primite de la fetele ce au participat la concurs.Ştiu că este târziu, îmi asum vina, dar v-am spus că am o problemă cu timpul. Am mai adăugat ceva în colete ca să-mi spăl păcatele :)) Zic şi eu: Mai bine mai târziu decât niciodată. Dacă aş ştii cum să îmi organizez timpul cât mai eficient, aş fi Superwoman =))) Îmi cer scuze şi eu mă simt prost pentru acest lucru.

Întrebări şi răspunsuri să fie atunci:

Iulia NegoescuCare este produsul tau de make-up preferat?

Am să aleg rimelul, pentru că îl pot folosi şi dacă nu am fond de ten aplicat. Deşi ador rujurile, în culori mai puternice, mai ales acum în sezonul rece,vreau ca atunci când folosesc ruj  să am o faţă uniformă, să zic aşa. Eu nu folosesc toate cele necesare conturării feţei, văd poze şi tutoriale pe net, ştiu că arată frumos, dar în realitate, totul se schimbă, se vede realitatea :)) La mine machiaj înseamnă fond de ten, rimel şi ruj şi poate şi tuş. 

Gabriela MilitaruDe ce un blog? Ce te-a determinat sa scrii?

Citesc bloguri, nu comentez decât rar, nu că nu aş vrea, dar nu obişnuiesc. Şi am zis să încep şi eu să scriu, poate contează şi părerea mea şi într-adevăr ai o senzaţie frumoasă şi o mulţumire când vezi că ai vizualizări şi comentarii ( da ştiu că eu nu comentez, dar uneori nu-mi găsesc cuvintele şi parcă mi se pare aiurea să zic doar ceva de genul "drăguţ, frumos etc. " ) Nu postez des, din cauza timpului şi poate vă gândiţi că aş putea scrie noaptea, dar cum am mai menţionat, jobul nu-mi permite să nu dorm nopţile, pentru că am nevoie de putere de concentrare. Şi plus ca nu am aşa multe produse. Adică nu sunt o disperată ( sper că nu supăr pe nimeni că am folosit acest termen). Nu îmi cumpăr milioane de chestii, poate că asta aşteaptă cititorii să găsească pe un blog şi nici nu-mi permit acest lucru :P . Şi până la urmă, consider că fiecare pe blogul său poate scrie ce vrea, când vrea, nu trebuie să urmăm strict un tipar, poate din nou o să-mi săriţi în cap şi să ziceţi că aşa nu te interesează de cei ce te urmăresc, dar dacă e să le placă de mine, le place aşa cum sunt. În concluzie, am vrut şi eu să văd cum e şi mă bucur că părerea mea contează, ţinând cont că mai există muulte alte bloguri. 

Diana Dia:  Brandul tău preferat de make-up?

Aleg Oriflame pentru că sunt produsele pe care le folosesc din liceu şi ele predomină în "colecţia" mea.Şi poate altele mai scumpe nu mi-aş permite. Încerc să economisesc să zicem, pentru a încerca şi produsele de la alte firme, dar nu îmi place când dau banii pe ceva şi acel ceva mă  dezamăgeşte. Cred că sunt exact inversul la toate celelalte fete ce au bloguri. Şi poate vi se pare ciudat, dar nu îmi place să am multe lucruri de acelaşi fel.

Alina Loloiu:  Postari viitoare? La ce sa ne asteptam?

Stau şi citesc întrebările şi îmi dau seama  că lumea are aşteptări de la mine şi nu prea am  realizez acest lucru, adică nu mă consider un blogger adevărat şi cum am zis mai sus, iar mă repet, scriu că aşa îmi place, poate scriu rar şi din cauză că nu vreau să scriu din obligaţie şi când scriu îmi face plăcere. Ca şi viitoare postări, am pozele cu produse terminate şi vreau să vă arăt nişte poze pe care le-am făcut la o nuntă, că doar  blogul se numeşte Adina, Photo, Beauty, Life. Îmi place acest lucru şi aş vrea să fie jobul vieţii mele :D Este visul meu şi al iubitului meu, el se ocupă de partea video, eu de cea foto. În rest, sunt mai dese postările cu Ia aminte, mai am momente când văd ceva amuzant (poate pentru mine) şi vreau să împărtăşesc şi cu voi. Câteodată mă simt prost şi îmi pare rău că am postat chestii de genu, dar eu sunt genul căruia îi place umorul şi cel gen Doza de Haş, Robotzi sau serialul Las Fierbinţi, ca să vă faceţi o idee şi na, poate nu toţi digeră aceste lucruri, dar consider că  ceea ce scriu trebuie să mă reprezinte şi nu aici să afişez o imagine şi în realitate să fiu altfel. Să vedem ce ideii îmi mai vin, puteţi să-mi spuneţi dacă vreţi să scriu despre ceva anume şi dacă e posibil se rezolvă. 

Şi cam asta a fost tot. Poate v-aţi mai făcut o părere despre mine, bună sau proastă, ce să-i faci. Momentan cam aceasta este părerea mea despre ce înseamnă a scrie pe un blog, poate o să se schimbe, poate ar trebuii să mă mai adaptez, nu ştiu, aştept şi părerile voastre.


O săptămână fumoasă vă doresc!

4 comentarii:

  1. si eu am uitat sa te anunt ca mi-am schimbat numele, ca nu stiu daca ai sesizat tu :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita, e bun si facebook-ul la ceva. A fost si ziua ta, ai avut si cununia civila, numai motive de sarbatoare.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere