Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 24 aprilie 2013

Review Cremă cu ulei de cătină de la Plant Activ .


    Vreau să vă spun și vouă despre minunăția asta de cremă. Am aflat de ea de la prietenul  meu :P Da, da ați citit bine :)) și o folesesc de vreo 3 ani, nu tot timpul pentru că după cum veți citi mai jos eu nu mă dau constant cu cremă (nu mă întrebați de ce, așa simt eu :P ) 

Asta am găsit pe net despre ea pentru că nu mai am cutia:

Plant Activ (tub) Crema Hidratanta cu Ulei de Catina 65 gr
Este special conceputa pentru a mentine constant continutul de apa al pielii, conferindu-i astfel suplete si elasticitate. Continutul bogat in vitamine al uleiului de catina: provitamina A (beta carotenul), vitamina E (tocoferolul) si vitamina F (vitamina pielii), asigura mentinerea echilibrului hidro-lipoproteic al pielii.
Crema se aplica zilnic, pe fata, pe gat si pe decolteu, de preferinta dimineata, dupa demachierea cu Laptele demachiant Plant Activ. Fiind o crema usoara care se absoarbe rapid si complet, constitue o excelenta baza de machiaj pentru toate tipurile de ten.

       O puteți folosi și dimineața și seara. Eu în momentul de față o folosesc doar dimineașa ca bază de machiaj, dar nu știu cum s-ar comporta pe tenurile foarte grase ca bază de machiaj pentru că are o consistență puțin grasă. Am folosit-o și seara dar în momentul de față simt nevoia să nu-mi dau cu nici o cremă seara, nu știu de ce dar eu una dacă  așa simt  și nu suport în seara respectivă să am cremă pe față sau nu vreau să mă dau cu cremă, nu mă dau și gata, mă demachiez și atât. Poate o să ziceți că ar trebui să am o rutină a tenului, dar mie așa mi-e bine și parcă mai rău mi-aș face dacă aș face altfel.

    Crema se găsește în două variante: hdratantă și nutritivă.

     Mie îmi place mai mult cea hidratantă așa că pe aceasta v-o recomand.
     În primul rând hidratează foarte bine pielea și îi lasă un aspect plăcut
    Folosită în fiecare zi și un timp mai îndelungat tratează acneea și petele de la acesta și am mai observat că uniformizează și pielea odată ce trec acele pete.
     Deci, hidratează, îndepărtează acneea și te scapă de petele provocate de aceasta.

     Acum să vă spun părerea preitenului meu, că doar el mi-a recomandat-o. Pe langă faptul că și lui îi place că hidratează, el mi-a mai zis , că în cazul lui, i-a scos coșurile acelea ce sunt în piele și punctele negre, dar a specificat să fie folosită un timp mai îndelungat de 1 lună, două. 
      A mai folosit-o și o prietenă care are acneea puțin mai pronunțată în zona obrajilor (eu aveam doar câte un coș ici-colo și niște urme lăsate de acestea pe bărbie)i și mi-a zis că a început să-i treacă, pe un obraz , pentru că pe celălalt a mai "umblat" ea pe acolo și în felul acesta nu s-a vindecat.
      Deci, deja sunt trei persoane mulțumite, așa că eu v-o recomand din toată inima, merită să o încercați. Și chiar dacă nu aveți acnee e bună pentru hidratare și pentru cum îți lasă pielea.
     O găsiți la plafar și e în jur de 6-7 lei.
     După cum v-am zis mai sus nu mai am cutia și nu știu  ingredientele. Știu că unele din voi țineți foarte mult la acest lucru. Eu zic că aceste creme sunt mult mai bune decât cele de la diferite firme 

     În concluzie, este primul meu review și simt că nu e prea bine structurat ca să zic așa.
     Încercați această cremă pentru că merită și aștept să-mi spuneți cum a funcționat și în cazul vostru.
       

                                                                                                                                        Pupuci


    9 comentarii:

    1. este asa de buna ancat nu le compar pe celelate de sute de mii .6 lei dar sunt multumita

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Exact. Nu am incercat eu creme scumpe, dar odata ce am gasit ce e bun, ce rost mai are :P

        Ștergere
    2. momentan am cumparat si eu pt fiica mea de 14 ani sa speram ca vom avea efectele dorite

      RăspundețiȘtergere
      Răspunsuri
      1. Depinde de la persoana la alta,bineinteles. Dar merita incercata, mai ales la pretul pe care il are. Sper sa dea rezultate si in cazul fiicei dumneavoastra.

        Ștergere
    3. multumesc,da intradevar o foloseste de vre-o zece zile si chiar au inceput sa se vada rezultatele! :)

      RăspundețiȘtergere
    4. Este foarte bună crema vo recomand si eu mai folesc si apă de TRANDAFIR foarte bună pentru ten uscate.

      RăspundețiȘtergere
    5. Am cumparat crema din Kaufland, o folosesc dimineata siseara, varianta nutritiva.....inainte foloseam creme de la emiplant dar sincer ma inteleg mult mai bine cu aceasta crema de la plant activ.

      RăspundețiȘtergere
    6. De obicei nu prea folosesc cremă dar ceasta ma determina sa o folosesc simt ca îmi luminează tenul și e singura pe placul tenului meu care este un ten normal. Eu o am pe cea nutritiva cu ulei de catina.Am câteva creme din care am folosit poate o singura data apoi le-am mai abandonat pe aceasta o cumpărase soțul meu și după o perioada văzând ca ar conține cătină am încercat-o o data iar apoi m-a determinat sa o tot folosesc. Elasticizează tenul, parca îi dă o nuanță mai deschisa, apoi are un miros care ma atrage,are acțiune și asupra petelor.. Chiar îmi place!

      RăspundețiȘtergere
    7. De obicei nu prea folosesc cremă dar aceasta ma determina sa o folosesc simt ca îmi luminează tenul și e singura pe placul tenului meu. Am un ten normal. Eu o am pe cea nutritiva cu ulei de catina.Am câteva creme din care am folosit poate o singura data apoi le-am mai abandonat.. Pe aceasta o cumpărase soțul meu și după o perioada, văzând-o prin preajmă,observând ca ar conține cătină,am încercat-o o data iar apoi m-a determinat sa o tot folosesc. Elasticizează tenul, parca îi dă o nuanță mai deschisa, apoi are un miros care ma atrage,are acțiune și asupra petelor.. Chiar îmi place!

      RăspundețiȘtergere